Ένα δυνατό παρασκήνιο που θα συζητηθεί, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.
Συνεργάτης του Γιώργου Λιάγκα, αποκάλυψε πως πολύ γνωστός πανελίστας πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής φέρεται να προετοιμάζει πυρετωδώς το έδαφος για την κάθοδό του στην πολιτική αρένα και συγκεκριμένα στη δύσκολη περιφέρεια της Β΄ Πειραιά με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Τάσος Τεργιάκης ανέφερε πως εντόπισε στοιχεία που συνδέουν τον δημοσιογράφο της εκπομπής «Super Kατερίνα» Στέφανο Κωνσταντινίδη με την κομματική δραστηριότητα στην περιοχή του Κορυδαλλού.
Αν και στην επιγραφή δεν γίνεται αναφορά σε ενδεχόμενη υποψηφιότητά του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, καθώς τα ψηφοδέλτια δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αναγράφεται η ιδιότητά του ως Αναπληρωτή Γραμματέα του Τομέα Πολιτισμού του κόμματος, υπό τον ηθοποιό Μιχάλη Αεράκη.




