13:08, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Ποιος πολιτικός  ξυλοκοπούσε τις συντρόφους του;

Βοά η πολιτική και δημοσιογραφική πιάτσα για τις αθλιότητες του εν λόγω πολιτικού, ο οποίος φέρεται να ξυλοκοπούσε αγρίως τις συντρόφους που συζούσαν μαζί του και τώρα το παίζει τιμητής των πάντων και αμέμπτου ηθικής.

Τώρα ο σύντροφος το παίζει και θύμα και δήθεν δεν ξέρει τίποτα για την ταμπακιέρα. Και το έπαιζε και υποστηρικτής του #metoo, για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε. Ήδη τα κατορθώματά του εγράφησαν στον Τύπο χωρίς ακόμα να γίνει γνωστό το όνομά του. Όμως άπαντες γνωρίζουν για ποιον πρόκειται. Στη μια περίπτωση ξυλοδαρμού το θύμα του γνωστού πολιτικού προσπάθησε να κινηθεί νομικά και έπεσαν πάνω της λυτοί και δεμένοι για να την αποτρέψουν.

Το δεύτερο θύμα του έχει πειστήρια και μαγνητοσκοπημένα ντοκουμέντα, τα οποία είναι πολύ πιθανό να δουν το φως της δημοσιότητας. Αντί, λοιπόν, ο κύριος δημοκράτης να τα διαψεύσει όλα αυτά και να πει την αλήθεια, βγαίνει κι από πάνω ως ο κύριος «πνεύμα και ηθική». Για τέτοια κατάντια μιλάμε. Κανονικά έπρεπε να βρει μια τρύπα στο χώμα να χώσει το κεφάλι του, αν είχε αξιοπρέπεια και ανδρική τιμή.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL