18:35, Παρασκευή
30 Σεπτεμβρίου 2022

Ψυχραιμία…μας βλέπουν

«Χωρίς έλεος» είναι η αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και πολλές φορές αυτό το αντιπολιτευτικό μένος υπερβαίνει τα εσκαμμένα.

Ο λόγος για τον «χαρτοπόλεμο» ανακοινώσεων που ξέσπασε με φόντο τη κυβερνοασφάλεια. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι «η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το έργο της κυβερνοασφάλειας που έχει ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης γίνεται με σαφή συκοφαντική πρόθεση». Όπως λένε, μάλιστα, από τα δυο αρμόδια υπουργεία,

«“Αναρωτιέται”, δήθεν, η αξιωματική αντιπολίτευση αν χρησιμοποιήθηκαν κονδύλια από ένα έργο για το οποίο δεν έχει καν υπάρξει ανάδοχος και για το οποίο επίσης προκύπτει από το δημοσιευμένο τεχνικό του δελτίο ότι δεν αναμένεται συμβασιοποίηση πριν από το τέταρτο τρίμηνο του 2022. Όλα αυτά για ένα εξαιρετικά κρίσιμο πρόγραμμα που αφορά τη δημιουργία ενός κέντρου επιχειρήσεων για την κυβερνοασφάλεια του ελληνικού Δημοσίου που αφέθηκε να περιέλθει σε ανεκδιήγητη κατάσταση στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζουν, δε, ότι «το συγκεκριμένο έργο, όπως και όλα τα υπόλοιπα έργα που έχουν ενταχθεί στο Ταμείο Ανάκαμψης, θα χρηματοδοτηθεί με όλους τους σχετικούς όρους των εθνικών και ευρωπαϊκών ελέγχων». Ψυχραιμία, γιατί δεν μας ακούν μόνο… αλλά μας βλέπουν κιόλας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL