, Σάββατο
04 Φεβρουαρίου 2023

Σε εκλογική ετοιμότητα το Πράσινο Κίνημα

Πέντε χρόνια Πράσινο Κίνημα, με επιτυχίες και αγωνιστικότητα.Πριν από λίγες ημέρες παρουσίασαν τους υποψήφιους βουλευτές του σε όλη την Ελλάδα.

Ο συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος και επικεφαλής του προεκλογικού αγώνα Κώστας Καλογράνης έκανε την εξής δήλωση: «Φέτος, τα πέμπτα γενέθλια του Πράσινου Κινήματος συνδυάζονται με την ανακοίνωση των πρώτων υποψήφιων βουλευτών του κόμματός μας για τις εθνικές εκλογές του 2023.

Παρουσιάζουμε μια πλειάδα υποψηφίων, εκ των οποίων το 40% είναι γυναίκες, ενώ υπάρχει και ισορροπία των υποψηφίων της Αττικής και της επαρχίας. Επίσης, υπάρχει ηλικιακή διαστρωμάτωση και εκπροσώπηση από πολλούς επαγγελματικούς χώρους. Μεγαλώνουμε τον “πράσινο χώρο”, με ανθρώπους που έχουν οικολογική συνείδηση και αντιπροσωπεύουν τον μέσο πολίτη. Επίσης, προκρίναμε υποψηφίους που έχουν επιδείξει έργο στους κοινωνικούς αγώνες.

Στο άμεσο μέλλον, θα υπάρξουν και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές από την κοινωνία των πολιτών και από τα κινήματα. Είμαστε αισιόδοξοι και σε εκλογική ετοιμότητα».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL