, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Σε ποιους συναδέλφους του έδωσε συγχαρητήρια ο Γιώργος Φλωρίδης   

Τα εύσημα στην ηγεσία του Υπουργείου ψηφιακής Διακυβέρνησης έδωσε ο Υπουργος Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωριδης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του ψηφιακού Κτηματολογικου Γραφείου στη Θεσσαλονικη.

Όπως είπε Κώστας Κυρανακης και Δημήτρης Παπαστεργίου έπεσαν με όλες τους τις δυνάμεις προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα το οποιο όπως είπε θα έχει και συνέχεια.

Οι παρουσίες και απουσίες στην εκδήλωση της ΝΔ Θεσσαλονικης για τος ευρωεκλογές. 

Κόσμος και κοσμάκης έδωσε το παρών στην εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονικη για τις ευρωεκλογές. Πέραν των  5 εν ενεργεία ευρωβουλευτών που είναι και υποψήφιοι είδαμε τους υφυπουργούς Νίκο Ταχιάο και Δημήτρη Βαρτζόπουλο , τους βουλευτές Σταύρο Καλαφάτη, Κώστα Γκιουλέκα ,Άννα Ευθυμίου ,Στράτο Σιμόπουλο ,Δημήτρη Κούβελας ,Θόδωρο Καράογλου, Φάνη Παπά και Μαρία Νεφέλη Χατζηιωαννίδου, τα μέλη της Διοικούσας της ΝΔ Ζήσης Ιωκείμοβιτς, Θοδωρής Μητράκας και Θωμάς Βράνος και τους συντονιστές του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη Γιάννης Παπαγεωργίου και Ελένη Σώκου. 

Από τους αυτοδιοικητικούς ήταν παρόντες ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι αντιπεριφερειάρχες Κώστας Γιουτίκας και Μελίνα Δερμεντζοπούλου, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης. Να σημειώσουμε πως από τα «νέα» ονόματα του ψηφοδελτίου μόνο ο διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τύπου και υποψήφιος ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσιόδρας, ήταν παρών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.