, Σάββατο
22 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Στ. Κραουνάκης: Αγαπώ τον Παύλο Πολάκη – Έχει κάτι από τους τρόπους μου (Video)

Όπως είπε «αγαπώ τον Παύλο Πολάκη. Έχει κάτι από τους τρόπους μου. Άλλωστε ήταν ο μόνος που έκανε αντιπολίτευση τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια». 

Για το αν είναι θεμιτός ο τρόπος που συμπεριφέρεται στους πολιτικούς του αντιπάλους, ο κ. Κραουνάκης τόνισε: «Εγώ θα έκανα και χειρότερα, θα έριχνα και δέκα φάσκελα, ήταν πολύ κύριος με μερικούς».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε επίσης ότι «δεν ψήφισε τον Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο», αλλά θεωρεί ότι αν εκλεγεί, δεν θα είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός που πέρασε από την χώρα.

«Ο Μητσοτάκης εξαγοράζει την στήριξη που έχει» είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έπρεπε να ρίξει τη «μπουφλάρα» την επομένη του συνεδρίου.

Ο κ. Κραουνάκης δεν παρέλειψε να κάνει την κριτική του για το ΚΚΕ, επισημαίνοντας ότι πρέπει να ανοίξει την αγκαλιά του. Δήλωσε αντίθετος με την περίφημη κοινή εκδήλωση Χριστοδουλάκη – Τεμπονέρα – Αχτσιόγλου εκφράζοντας την απορία «τι δουλειά έχει ο Τεμπονέρας να πάει εκεί;».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.