, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Συνεχίζει το προεκλογικό «τρέξιμο» ο Νίκος Βιδάλης Υπ. Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης

Σε συνεχείς  επαφές βρίσκεται ο Νίκος Βιδάλης Υπ. Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης με κόσμο αλλά και κομματικά στελέχη ,ολοκληρώνοντας σταδιακά τον προεκλογικό του αγώνα.

«Οι μέρες πορευτήκανε σε κλίμα ενωτικό για όλους τους υποψήφιους όλων των κομμάτων κι αυτό είναι το πλέον ευχάριστο της διαδικασίας», ανέφερε ο Νίκος Βιδάλης.

«Αν κάτι έμαθα απο αυτό το πρώτο μου εγχείρημα είναι ότι πρέπει να διεκδικείς για τον τόπο σου και τους ανθρώπους και συμπολίτες σου» τόνισε.

«Έχοντας στόχο την αναβάθμιση της περιφέρειας μας, στα θέματα, της δημόσιας τάξης, της υγείας, του τουρισμού, της ενίσχυσης του πρωτογενούς παραγωγικού  τομέα από προγράμματα του Ταμείου Ανάκαμψης, της διασφάλισης φιλικού φορολογικού  και ασφαλιστικού  περιβάλλοντος για όλες τις επιχειρήσεις, δεσμεύομαι ότι είναι κάποιες από τις προτεραιότητές μου, για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μου της Β’ θεσσαλονίκης για τις οποίες θα αγωνιστώ την επόμενη τετραετία. Αυτά τα 4 χρόνια η κυβέρνηση κατάφερε μέχρι τώρα, την αναστροφή της εικόνας της χώρας μας, σε διεθνές κι εθνικό επίπεδο. Δεν εφησυχάζουμε! Προχωράμε σε τομές και σχεδιασμό που θα καταστήσουμε εκ νέου διεθνές ιστορικό, πολιτιστικό, εμπορικό, μεταποιητικό, αγροτικό και τουριστικό κέντρο τη περιφέρεια μας, αλλά και το σύνολο της πόλης μας».

Επίσης, ευχαρίστησε θερμά «όλους τους συμπολίτες μου, τους φορείς, στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και σ όποιον άλλον ενδεχομένως λησμονώ τώρα, αλλά δεν ξεχνώ, ότι μαζί μοιραστήκαμε προβληματισμούς, προτάσεις και λύσεις για μια Β’ Θεσσαλονίκης πυλώνα ανάπτυξης και αναβαθμισμένου επιπέδου διαβίωσης, όπως της αξίζει».

Παράλληλα, δεσμεύτηκε πως «στη κάλπη της 21ης Μαΐου με την επιλογή σας στο πρόσωπο μου δεσμεύομαι ότι συμμετέχετε στην ανανέωση και στο όραμα με στόχο τη δυναμική πραγματικότητα».

Τέλος, επεσήμανε «στην κάλπη της Κυριακής 21 Μαΐου στη μεγάλη μάχη της δημοκρατίας, σας καλώ να μη λείψει κανείς. Σας ζητώ να είμαστε όλες και όλοι εκεί. Να ψηφίσουμε τη Νέα Δημοκρατία για κυβέρνηση και Κυριάκο Μητσοτάκη για Πρωθυπουργό. Προσωπικά, στέκομαι μπροστά σας και ζητώ, με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης, έναν από τους τρεις σταυρούς σας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.