02:25, Κυριακή
02 Οκτωβρίου 2022

Συριζοτρόλ o Κύρτσος  για την «Political»

Μας έπιασε στο στόμα του ή, μάλλον, στο πληκτρολόγιό του ο Γιώργος Κύρτσος με αναφορά στα δύο πρωτοσέλιδα της «Political»: «Φρένο Μητσοτάκη στην τοξικότητα» και «Διά χειρός Τσίπρα η χαλάρωση ελέγχου στην ΕΥΠ».

Δεν του άρεσαν του Γιώργου και προχώρησε στο απαράδεκτο σχόλιο ως (πρώην) δημοσιογράφος σε βάρος συναδέλφων: «Θα ήταν γέλια, αλλά δυστυχώς είναι για κλάματα». Για κλάματα, κύριε ευρωβουλευτά, είναι το ότι δεν βρήκες να πεις κάτι για τον νόμο 4531/2018 που πέρασε το δίδυμο Τσίπρα – Καλογήρου, με τον οποίο χαλάρωσε η εισαγγελική επίβλεψη της Υπηρεσίας Πληροφοριών στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το ανέδειξε η εφημερίδα μας. Για κλάματα είναι και η προσπάθειά σου να γίνεις «συριζοτρόλ», όπως κατηγορούσες τον Αντώναρο το… μακρινό 2018, όταν αγωνιούσες αν θα σε κατεβάσει υποψήφιο ο Μητσοτάκης.

Τώρα προσπαθείς να προσφέρεις υπηρεσίες στήριξης μέσω social media στον ΣΥΡΙΖΑ, καθήμενος πάνω στην έδρα του ευρωβουλευτή που πήρες με τη Νέα Δημοκρατία και, βέβαια, δεν παρέδωσες όταν διαγράφηκες, μήπως και σε θυμηθεί ο Τσίπρας στη σύνθεση των ψηφοδελτίων. Άλλωστε, ξέρεις εσύ από τέτοια δρομολόγια, ΚΚΕ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, πάλι ΝΔ και στο μέλλον ΣΥΡΙΖΑ, ένα τσιγάρο δρόμος.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL