04:52, Τετάρτη
05 Οκτωβρίου 2022

T. Θεοδωρικάκος για Έβρο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει κακό στην πατρίδα»

Καθαρές απαντήσεις έδωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος στη λάσπη που διακινείται τις τελευταίες ημέρες εναντίον της πατρίδας μας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να κάνει αντιπολίτευση στα πάντα, κατέχεται από ακραίο αντικυβερνητικό μένος και επιδίδεται σε προπαγάνδα σε βάρος της ίδιας της πατρίδας μας με ψέματα», σημειώνει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον εγκλωβισμό προσφύγων σε νησίδα του Έβρου. «Μιλούν για “απάθεια” και “απροθυμία”, υιοθετούν άκριτα κατηγορίες για “άρνηση κινητοποίησης”, εφευρίσκουν ακόμη και δήθεν αντιφάσεις, δεν διστάζουν να περιγράφουν την Ελλάδα ως “χώρα-φύλακα” της “Ευρώπης-φρούριο”! Αυτή είναι η γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ για την πατρίδα μας. Αυτή είναι η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Ελληνική Αστυνομία», συνεχίζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Είναι αδιανόητο να κατηγορούν την Ελλάδα, τοποθετούμενοι υπέρ εκείνων που δεν διστάζουν να εργαλειοποιούν δυστυχισμένους ανθρώπους. Αυτές τις τακτικές υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ενάντια στην πατρίδα μας, ενάντια στις αρχές και τις αξίες του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Ντροπή τους!». «Το πλέον εξοργιστικό», τονίζει η ανακοίνωση του υπουργείου, «είναι να εγκαλούνται οι αστυνομικοί μας, που έχουν σώσει χιλιάδες ζωές. Γυναίκες και άντρες της ΕΛΑΣ που κινδυνεύουν καθημερινά για να κρατήσουν ψηλά τις σημαίες του πατριωτισμού, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης. Ερχόμενοι αντιμέτωποι με αδίστακτους δουλεμπόρους».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL