, Σάββατο
04 Φεβρουαρίου 2023

Τα εγκώμια Γ. Δαρδαμανέλη – Κ. Ζέρβα έπλεξε ο Π. Μαρινάκης (Video)

Τα εγκώμια του δημάρχου Καλαμαριάς, Γιάννη  Δαρδαμανέλη  και του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα έπλεξε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης.

Μιλώντας το απόγευμα της Τρίτης στην εκδήλωση της Πολιτικής Ακαδημίας της ΝΔ στην Καλαμαριά ανέφερε ότι, «ο Γιάννης Δαρδαμανέλης έχει δυο ισχυρά πλεονεκτήματα, προέρχεται από τον δικό μας πολιτικό χώρο τη ΝΔ και κατάφερε, ένωσε δυνάμεις, διεύρυνε τη παράταξη και κέρδισε ένα δήμο μετά από πολλά χρόνια. Και εάν και νέος, είναι μεθοδικός και κάθε φορά που ερχόμαστε βλέπουμε ότι η κατάσταση βελτιώνεται συνεχώς και θέλω να τον συγχαρώ δημοσίως. Στηρίζουμε όλοι την ομάδα».

Ο κ. Μαρινάκης αναφέρθηκε και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στις αλλαγές που συντελούνται στην πόλη, η οποία «ομορφαίνει» όλο και  περισσότερο, όπως  διαπιστώνει ιδίοις όμμασι, καθώς έρχεται σχεδόν κάθε μήνα. «Η Θεσσαλονίκη ακολουθεί το παράδειγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη , βλέπει μπροστά ενώνει αγκαλιάζει όλο και περισσότερες προσπάθειες», σημείωσε χαρακτηριστικά.