, Δευτέρα
30 Ιανουαρίου 2023

Τα πιο ζεστά χειροκροτήματα και οι παρουσίες – έκπληξη

Δύο φορές χειροκρότησε ο κόσμος πιο ζεστά, πριν εισέλθει στην αίθουσα του θεάτρου Παλλάς το τιμώμενο πρόσωπο, ο Αντώνης Σαμαράς.

Η πρώτη ήταν για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και η δεύτερη για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μίμη Δομάζο.

Οργανωτικό ρόλο για τη συγκέντρωση στο θέατρο Παλλάς είχε και ο υιός Σαμαράς, Κώστας, ο οποίος καλοδεχόταν τον κόσμο με πολύ θερμές χειραψίες.

Περιττό να πούμε ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο θέατρο Παλλάς για τα εγκαίνια του ινστιτούτου ήταν οι πιο στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, Κώστας Μπούρας, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Δημήτρης Σταμάτης, Χαράλαμπος Φορτσάκης. Ιδιαίτερα διαχυτικός ο κ. Μπούρας με τον κόσμο.

Επίσης, μεγάλη έκπληξη για τη χθεσινή εκδήλωση ήταν η παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Πάλι καλά που τα πολιτικά πάθη δεν κληρονομούνται…

Πάντως, εντύπωση μας έκανε η παρουσία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια στο θέατρο Παλλάς. Οι σχέσεις Δένδια – Σαμαρά ήταν πολύ δύσκολες για καιρό. Φαίνεται ότι ο χρόνος τις έχει μαλακώσει…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL