fbpx

, Σάββατο
18 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Σκληρό ροκ από Αγγελούδη στον Ζέρβα – Με AC/DC η άφιξή του στο προεκλογικό κέντρο (ΦΩΤΟ+Video)

Με το κομμάτι Thunderstruck των AC/DC κατέφτασε στο προεκλογικό του κέντρο ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μετά από το… σκληρό ροκ στον Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Το ίδιο κομμάτι του θρυλικού ροκ συγκροτήματος είχε επιλέξει ο κ. Αγγελούδης και κατά την έναρξη της κεντρικής προεκλογικής του ομιλίας στο Βελλίδειο πριν από δύο εβδομάδες περίπου, με το πλήθος να τον υποδέχεται με θερμούς πανηγυρισμούς.

Δείχνοντας πως το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο από τότε, έτσι και σήμερα ακούστηκε να παίζει το ίδιο κομμάτι όσο ο κ. Αγγελούδης δεχόταν τα συγχαρητήρια των συγκεντρωμένων με χαμόγελο και κλίμα θριάμβου. Η υποδοχή του σήμερα, την ώρα που ακουγόταν στα μεγάφωνα το «thunder, thunder!», έγινε με κόρνες, πυρσούς, χειροκροτήματα, ζητωκραυγές και έντονους πανηγυρισμούς.

ageloudis-panigirismoi

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.