, Δευτέρα
22 Απριλίου 2024

search icon search icon

Το παρασκήνιο της εκδήλωσης της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Όλα δικά τους μαθαίνω πως τα θέλουν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ.

Αυτό φάνηκε και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εκδήλωσης στη Θεσσαλονίκη καθώς ο μοναδικός μη εκλεγμένος αλλά υποψήφιος ήταν ο Δημήτρης Τσιόδρας, διευθυντής του πρωθυπουργικού Γραφείου Τυπου. Απόντες ήταν τόσο η Βούλα Πατουλιδου όσο και ο Θανάσης Εξαδάκτυλος οι οποίοι ήταν σε περιοδεία μιας και η εκδήλωση όπως μάθαμε αρχικά ήταν να γίνει στις Σέρρες, εκλογική περιφερεια του βουλευτή Τάσου Χατζηβασιλείου που ήταν άλλωστε και ο συντονιστής.

Στο δια ταύτα  οι υποψήφιοι δεν έχασαν και πολλά καθώς στην εκδήλωση δεν υπήρχε απλός κόσμος αλλά πολλά τοπικά κομματικά στελέχη. 

Ποιος θα πληρώσει για την ανάπλαση της ΔΕΘ; Ποιοι συμμετείχαν στη νέα τηλεδιάσκεψη 

Μπορεί κυβερνητικές πηγές να δηλώνουν πως ο Απρίλιος θα είναι ο μήνας των αποφάσεων για την χρηματοδότηση για την ανάπλαση της ΔΕΘ ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το  ποιοι θα βάλουν το χέρι στην τσέπη.  Στη σύσκεψη υπήρχαν εξελίξεις τόσο επί των προτάσεων της Περιφέρειας για την παραχώρηση της έκτασης της Αγίας Φωτεινής όσο και για το χωροταξικο σχέδιο μεταξύ ΔΕΘ και Δήμου Θεσσαλονικης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο αν. Υπουργός Οικονομίας Νίκος Παπαθανάσης, εκπρόσωποι της ΔΕΘ και του ΤΑΙΠΕΔ, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.