fbpx

, Παρασκευή
07 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Το Σάββατο τα… σπουδαία

Ξεκινά σήμερα το απόγευμαη πενθήμερη συζήτηση επί του κρατικού προϋπολογισμού στην Ολομέλεια της Βουλής, με τα βλέμματα να στρέφονται στη μάχη των πολιτικών αρχηγών το απόγευμα του Σαββάτου.

Η συζήτηση ξεκινά με τις ομιλίες των γενικών και ειδικών εισηγητών των κομμάτων και η κόντρα αναμένεται εφ’ όλης της ύλης μετά τις εξελίξεις που συνταράσσουν το Ευρωκοινοβούλιο με την Εύα Καϊλή αλλά και στη σκιά των δημοσιευμάτων για παρακολουθήσεις κυβερνητικών στελεχών.

Η συζήτηση του προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το βράδυ του Σαββάτουμε την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι τοποθετήσεις των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Αμέσως μετά θα διεξαχθεί η ονομαστική φανερή ψηφοφορία, που παραδοσιακά προσλαμβάνει τη μορφή παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.