, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Βορίδης εναντίον Ανδρουλάκη

Για το μείζον θέμα των παρακολουθήσεων ρωτήθηκε στο MEGA ο υπουργός Εσωτερικών, δηλώνοντας πως το απόρρητο δεν γίνεται να αρθεί και να μαθευτεί η αλήθεια και πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει κληθεί για να μάθει εάν θέλει τον λόγο παρακολούθησής του.

«Εδώ ανοίγει μια υπονομευτική συζήτηση, και έχει ευθύνη για αυτό ο Νίκος Ανδρουλάκης, για την αξιοπιστία και τη σοβαρότητα της λειτουργίας της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», δήλωσε ο κ. Μάκης Βορίδης. Είπε κατόπιν πως «όποιος έχει πραγματικό ενδιαφέρον, περνάει και λέει “γιατί με παρακολουθούσατε, παιδιά;”», ενώ για τον χειρισμό της κυβέρνησης μετά την αναγνώριση του σφάλματος σχολίασε: «Καταλαβαίνω πως υπάρχει ένα συλλογικό ενδιαφέρον, απαντώ, όμως, σωστά υπάρχει το απόρρητο. Δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο δημόσιας συζήτησης η κάθε επισύνδεση και αξιολόγηση που γίνεται από την ΕΥΠ. Εάν το κάνουμε αυτό, να συμφωνήσουμε όλοι πως δεν θέλουμε να υπάρχει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.