13:55, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Ξεπέρασε τον Ερντογάν ο Ιάσονας!

Ρε, πόσο θα ανεχόμαστε ακόμη τον «ήρωα» του Αιγαίου, διασώστη και ακτιβιστή Ιάσονα Αποστολόπουλο, ο οποίος διαπομπεύει άδικα μια ολόκληρη χώρα και τους πολίτες της;

Τι χρώμα μυωπικά γυαλιά φορά ο κύριος και δεν μπορεί να δει την κατάσταση όπως είναι; Εκτός και αν βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, οπότε… αλλάζει. Θαυμάστε ανάρτηση που ανέβασε με αφορμή το ναυάγιο δουλεμπορικού ανοιχτά της Ρόδου.

«Ρόδος – το πιο θανατηφόρο ναυάγιο του 2022. Σκάφος με 60-80 πρόσφυγες βούλιαξε, έχουν διασωθεί μόνο οι 29. Οι άνθρωποι ξεκίνησαν από Τουρκία με προορισμό την Ιταλία, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τα ελληνικά pushbacks. Για αυτό πνίγηκαν. Το ελληνικό κράτος δολοφονεί είτε άμεσα είτε έμμεσα».

Τις αγωνιώδεις προσπάθειες μελών του Λιμενικού, λειτουργών και Αρχής του ελληνικού κράτους να σώσουν όσους περισσότερους μετανάστες μπορούσαν δεν τις είδε; Τους Τούρκους που καιροφυλακτούσαν και δυσχέραιναν την επιχείρηση, τα γνωστά κόλπα για την έρευνα και τη διάσωση στο Αιγαίο δεν τα αντιλήφθηκε; Μόνο «ανθρώπους που ξεκίνησαν από την Τουρκία» εντόπισε, τους διακινητές που ξέρουμε πώς δρουν, πώς πληρώνονται και πώς πληρώνουν νταβατζιλίκι στα απέναντι παράλια δεν τους πήρε χαμπάρι;

Ακόμη και ο συνήθως ψύχραιμος Μηταράκης εξανέστη. «Ντροπή και μόνο να κατηγορείτε την Ελλάδα που ΔΙΕΣΩΣΕ μετανάστες που, χωρίς κανόνες ασφαλείας, πληρώνοντας δουλέμπορους, προσπάθησαν παρανόμως από Τουρκία να πάνε Ιταλία», του έγραψε. Ας τα βλέπουν αυτά όσοι σηκώνουν ασπίδα προστασίας και τον κάνουν τουρ στην Ευρώπη για να πει τις αθλιότητές του.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ POLITICAL