, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δ. Θεσσαλονίκης παίζει την «κολοκυθιά» για τις ευθύνες της καθαριότητας – Τη «νύφη» χρυσοπλήρωσε καταστηματάρχης (ΦΩΤΟ)

Ένα «τσουχτερό» πρόστιμο «έφαγε» καταστηματάρχης στα Λαδάδικα, αφού σύμφωνα με δημοσίευση του αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Κώστα Ιακώβου, άφησε τα σκουπίδια του δίπλα σε άδειους κάδους.

Σύμφωνα με την εικόνα που ανήρτησε ο κ. Ιακώβου στο Facebook, η Ομάδα ευταξίας του Δήμου βεβαίωσε πρόστιμο των 300 ευρώ στον εν λόγω καταστηματάρχη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος έχει «πνιγεί» στα σκουπίδια με τους κάδους συνήθως να είναι υπερχειλισμένοι, με αποτέλεσμα πολλές φορές να παρατηρείς σακούλες και ογκώδη από δίπλα τους, αλλά για άλλη μία φορά αποδιοπομπαίος τράγος στην όλη κατάσταση κατέληξε ένας άνθρωπος, ο οποίος έβαλε τα σκουπίδια του σε μεγάλες σακούλες και τις εναπόθεσε ακριβώς δίπλα από τους κάδους.

Και σαν να μην έφτανε το πρόστιμο, ο Δήμος θεώρησε καθήκον του να δημοσιεύσει το εν λόγω περιστατικό για να αποδείξει στους πολίτες, που καθημερινά αντιμετωπίζουν τη «βρωμιά» της πόλης ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους!

Πάλι καλά που ο Δήμος έχει χιούμορ και μας κάνει να γελάμε…