Στη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η οδός Προμηθέως, στην οποία για μεγάλο χρονικό διάστημα τελούνταν έργα κατασκευής νέων πεζοδρομίων, μεγαλύτερου πλάτους, με στόχο την διευκόλυνση της έλευσης των πεζών.
Πριν από ένα μήνα, ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή, δηλώντας πως οι εργασίες ανάπλασης βαίνουν καλώς! Αξίζει να σημειωθεί, πως σε σχετικό ρεπορτάζ της Karfitsa, πολλοί επιχειρηματίες της περιοχής εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για την ανάπλαση της περιοχής, καθώς οι εν λόγω εργασίες καθιστούν δυσκολότερη την διέλευση των πεζών και των οχημάτων.


Ωστόσο, σε πρόσφατη αυτοψία που πραγματοποίησε η Karfitsa, σήμερα 21 Απρίλη, διαπιστώθηκε πως, τα πεζοδρόμια ολοκληρώθηκαν αλλά ο δρόμος παραμένει απροσπέλαστος για πεζούς και οχήματα, καθώς είναι γεμάτος λακούβες και χώματα.



