Να μετατρέψει την απόσυρση του άρθρου 23 σε διαρκές πολιτικό μέτωπο για το ιδιωτικό χρέος επιχειρεί το ΠΑΣΟΚ. Στη Χαριλάου Τρικούπη θεωρούν ότι η κυβερνητική αναδίπλωση προσφέρει έδαφος αμφισβήτησης της οικονομικής πολιτικής της ΝΔ, συνδέοντας την προστασία των δανειοληπτών με το ευρύτερο ερώτημα ποιοι ωφελούνται από την ανάπτυξη.
Η αντιπαράθεση αποκτά σημασία και για τη Θεσσαλονίκη, όπου το κόμμα καλείται να δώσει κοινωνικό περιεχόμενο στην προσπάθεια εκλογικής ενίσχυσής του. Η κατοικία, οι οικονομικές υποχρεώσεις και η δυνατότητα βιώσιμης ρύθμισης των χρεών αποτελούν πεδία στα οποία μπορεί να συνδεθεί η κοινοβουλευτική δράση με την καθημερινότητα νοικοκυριών και επαγγελματιών.
Η απόσυρση δεν κλείνει την υπόθεση
Το ΠΑΣΟΚ προαναγγέλλει συνέχεια, με τροπολογία για την κατάργηση αντίστοιχης πρόβλεψης στον εξωδικαστικό μηχανισμό. Όπως ανακοίνωσε η Μιλένα Αποστολάκη, στο στόχαστρο βρίσκεται η διάταξη που καθιστά τη σύμβαση αναδιάρθρωσης οφειλών εκτελεστό τίτλο.
Διαβάστε περισσότερα: https://karfitsapress.gr/




