Related Post
Η Έλενα Ακρίτα παρενέβη δημόσια υπέρ του Χάρη Δούκα, ασκώντας κριτική στον Δημήτρη Καιρίδη μετά τις έντονες λεκτικές επιθέσεις που δέχθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων.
Η Έλενα Ακρίτα, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να υπάρξει εξίσωση των δύο πλευρών, ασκώντας δριμεία κριτική στον Δημήτρη Καιρίδη, τον οποίο κατηγόρησε για «χυδαιότητα» και «λεκτική κακοποίηση».
Η Έλενα Ακρίτα ξεκαθάρισε από την αρχή ότι δεν πρόκειται για έναν απλό πολιτικό καυγά, αλλά για μια απρόκλητη επίθεση, παραθέτοντας τη δική της οπτική για τη συμπεριφορά του βουλευτή: «Ούτε «σφαγή Δούκα Καιρίδη», ούτε «καυγάς Δούκα Καιρίδη».
Όχι ισαποστακισμοι εδώ. Όχι τέτοια κατάντια. Ο Καιρίδης χωρίς να προκληθεί αποκάλεσε τον Χάρη Δούκα «αποτυχημένο, πολιτικό τίποτα και περιθώριο».
Έτσι μιλάει. Έτσι ακριβώς και δεν τον σταματάει κανείς. Τον παρακολουθώ στη Βουλή στον βαθμό που αντέχω το σαρδόνιο υφάκι, τις προσβλητικές αναφορές, και την χλευαστική ρητορική επιπέδου τρίτο υπόγειο.
Είναι αδιανόητο να χαρακτηρίζεις τον πολιτικό σου αντίπαλο ως τίποτα, ως περιθώριο. Αδιανόητο. Με τον Χάρη Δούκα, κόντρα στη χυδαιότητα και τη λεκτική κακοποίηση. Αδιαπραγμάτευτο αυτό».
Tags: Έλενα Ακρίτα




