ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

N. Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει πρωθυπουργός άγνωστος Χ

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
26/03/2023
Πολιτική
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Η επικοινωνία με Θεσσαλονίκη

O Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κατά τη  διάρκεια της ομιλίας του  στη Σπάρτη  απάντησε στις επιθέσεις των τελευταίων ημερών λέγοντας πως υποστηρίζει ό,τι έλεγε από την πρώτη μέρα της εκλογής του και πως τα ίδια λέει και σήμερα.

«Για τις συνεργασίες, για τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, για το πώς θα οικοδομηθεί μια νέα σχέση εμπιστοσύνης του πολιτικού συστήματος με τον πολίτη και ιδιαίτερα με τη νέα γενιά που γυρνά την πλάτη της στην πολιτική. Ακριβώς τα ίδια», ανέφερε.

«Τι άλλαξε όμως τις τελευταίες ημέρες και οι ίδιες λέξεις, η ίδια θεώρηση, έκαναν τη διαπλοκή να βρίσκεται σε βέρτιγκο; Η διαπλοκή βρίσκεται σε βέρτιγκο, γιατί ξέρει πάρα πολύ καλά ότι πια ο ελληνικός λαός δείχνει μηδενική ανοχή στο σύστημα Μητσοτάκη, που δεν σέβεται τους θεσμούς, που δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα, που περιφρονεί την κοινή λογική. Ένα σύστημα εξουσίας που τους έμαθε να έχει ως προτεραιότητα να υπηρετεί τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και όχι τα συμφέροντα του λαού. Εμείς, λοιπόν, έχουμε ένα χρέος: Στις επόμενες εθνικές εκλογές αυτό το σύστημα της εξουσίας του κ. Μητσοτάκη να αποτελέσει παρελθόν. Είναι χρέος της δημοκρατικής παράταξης», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Δεν υπάρχει Πρωθυπουργός άγνωστος Χ» υποστήριξε ο κ. Ανδρουλάκης κσι συμπλήρωσε:«Αν λέγαμε το όνομα ενός υποψήφιου Πρωθυπουργού, τότε θα ήταν που θα περιφρονούσαμε τη λαϊκή ετυμηγορία. Όπως το κυβερνητικό πρόγραμμα είναι προϊόν προγραμματικών συγκλίσεων, έτσι και τα πρόσωπα σε κρίσιμα Υπουργεία και βεβαίως του Πρωθυπουργού πρέπει να εκφράζουν αυτό το πρόγραμμα» .

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είπε ότι δεν δίνει μάχη για την εξουσία κι όσα είπε για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, τα είπε γιατί βλέπει τι συμβαίνει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου επικρατεί ο σεβασμός στους θεσμούς, στον πολίτη, στο δημόσιο συμφέρον. «Όπου δεν υπάρχει ατιμωρησία της ολιγαρχίας και του πολιτικού κατεστημένου, που διαπλέκεται μαζί της» εξήγησε για τις κυβερνήσεις συνεργασίας.

Related Post

Άρχισε η μάχη Ανδρουλάκη – Τσίπρα για τη δεύτερη θέση

Τσουκαλάς κατά κυβέρνησης για την τεκμαρτή φορολόγηση των επαγγελματιών

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: 8,8 εκατ. αιγοπρόβατα η ΕΛΣΤΑΤ, 15,7 εκατ. το κτηνιατρικό σύστημα – Πόσα ζώα έχει τελικά η χώρα;

ΕΛΑΣ: Η στήριξη της οικογένειας αποδεικνύεται στην πράξη

«Η σοσιαλδημοκρατία του 2023 δεν θέλει ένα κράτος “πατερούλη”, δεν θέλει ένα κράτος λάφυρο των εκάστοτε κυβερνώντων, θέλει ένα κράτος εγγυητή του δημοσίου συμφέροντος, ένα κράτος που θα μπορεί να υπερασπιστεί τα συμφέροντα όλων σας. Ένα κράτος που δίνει προτεραιότητα στις υπηρεσίες του τιμώντας τον κάθε πολίτη ξεχωριστά» πρόσθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Tags: Νίκος Ανδρουλάκης
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

Άρχισε η μάχη Ανδρουλάκη – Τσίπρα για τη δεύτερη θέση
Πολιτική

Άρχισε η μάχη Ανδρουλάκη – Τσίπρα για τη δεύτερη θέση

Οι δημοσκοπικές πιέσεις που δέχθηκε το ΠΑΣΟΚ πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ήταν έντονες με το ερώτημα για το αν θα...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
22/08/2026
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι “όταν το ψεύδος αποκαλύπτεται, δεν υπάρχει άλλο καταφύγιο από το θράσος”
Πολιτική

Τσουκαλάς κατά κυβέρνησης για την τεκμαρτή φορολόγηση των επαγγελματιών

Επίθεση στην κυβέρνηση για την τεκμαρτή φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών εξαπέλυσε ο Κώστας Τσουκαλάς, με αφορμή δηλώσεις του Παύλου Μαρινάκη....

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
21/08/2026
Next Post
ratakofki

Έμιλι Ρατακόφσκι: Καυτά φιλιά με τον Χάρι Στάιλς (ΦΩΤΟ)





Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa