ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Ν. Ανδρουλάκης: «Το θέμα της παρακολούθησης των τηλεφώνων είναι ζήτημα δημοκρατίας»

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
01/08/2022
Πολιτική
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0

Τη θέση ότι το θέμα της παρακολούθησης των τηλεφώνων του δεν είναι προσωπικό ζήτημα αλλά είναι ζήτημα δημοκρατίας επανέλαβε σήμερα από τα Χανιά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, χαρακτηρίζοντας «ύποπτη» την στάση του Μεγάρου Μαξίμου, να προσπαθεί όπως υποστήριξε να υποβαθμίσει το θέμα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το θέμα υποστήριξε ότι «στελέχη της ΝΔ και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διαχέουν fake news» στην ελληνική κοινωνία, τονίζοντας ότι περιμένει από τους αρμόδιους θεσμούς και τη δικαιοσύνη να πουν ποιοι κρύβονται πίσω από τις παρακολουθήσεις.

Ακόμα χαρακτήρισε πρωτοφανές «το γεγονός στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», υποστηρίζοντας ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λέει ψέματα ότι αυτό συνέβη και με άλλους.

«Να μας πει τα ονόματα ευθέως η ΝΔ σε ποιους άλλους Ευρωβουλευτές που έγινε έλεγχος από όλες τις χώρες, βρέθηκε κάτι παρόμοιο. Αν λοιπόν δεν ξέρουν, μην προσπαθούν μέσα από fake news να υποβαθμίσουν το θέμα αυτό. Ας αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της, είναι θέμα δημοκρατίας, δεν είναι προσωπικό ζήτημα. Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανένα να αφήσει αυτή την ιστορία να περάσει έτσι», τόνισε .

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συνοδευόμενος από στελέχη του κόμματος του επισκέφθηκε το κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες.

Related Post

O Αλέξης Τσίπρας στο 2ο ντοκιμαντέρ της ΕΛ.Α.Σ: «Ήρθαμε να ακούσουμε τους νέους και όχι να τους καθοδηγήσουμε»

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατά Πιερρακάκη για το χρέος: «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»

Οι νέοι και οι νέες τομεάρχες της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Θεοδωρικάκος: Στηρίζουμε με πράξεις το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας

H αγοραστική κίνηση στις τοπικές επιχειρήσεις, καθώς και η πορεία του τουρισμού, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, στο κέντρο της πόλης, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε με παραγωγικούς φορείς της πόλης τονίζοντας την ανάγκη διασύνδεσης του πρωτογενή τομέα με τον τουρισμό, ενώ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μετά το τέλος της συνάντησης και μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο Νίκος Ανδρουλάκης επεσήμανε ότι το κόστος ζωής είναι απαγορευτικό για τους πολίτες, ενώ οι επιχειρήσεις την ίδια ώρα προσπαθούν να επιβιώσουν.

Όπως υποστήριξε, «η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, συνεχίζει να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα που ο ελληνικός λαός βιώνει καθημερινά στο κόστος ζωής, τα ενοίκια, στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας και τώρα στα παιδιά του που μπαίνοντας στο πανεπιστήμιο και προσπαθούν να βρουν σπίτι, βρίσκουν εμπόδια για μια φτηνή προσιτή κατοικία για να χτίσουν τη νέα σου ζωή».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτά είναι μεγάλα κοινωνικά προβλήματα που η κυβέρνηση δεν έχει καμία διάθεση να τα αντιμετωπίσει.

Από τα Χανιά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε την ανάγκη η χώρα να αποκτήσει μία κυβέρνηση με πυρήνα την σοσιαλδημοκρατία, με δημοκρατικές αξίες διαφάνεια και αξιοπρέπεια, όπως τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση που υπάρχει στο χώρο της δημόσιας υγείας και στο νοσοκομείο της πόλης υποστήριξε ότι, « το ΕΣΥ καταρρέει και η ΝΔ δεν κάνει τίποτα».

Παράλληλα υποστήριξε ότι η χώρα μας είναι τρίτη στην ΕΕ σε ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία λέγοντας ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση η στήριξη της δημόσιας υγείας.

Στις δηλώσεις του, ο Ν. Ανδρουλάκης επανέλαβε όσα είπε και στους φορείς της περιοχής, για στήριξη του και της μεταποίησης τονίζοντας ότι ο τουρισμός αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης.

Απαντώντας σε ερώτηση για το πώς εννοεί μια κυβέρνηση με σοσιαλδημοκρατική κατεύθυνση τόνισε ότι, «αυτό που εννοώ είναι να έχουμε την ισχυρή εντολή και βάσει του προγράμματος μας και με ένα αξιόπιστο στελεχιακό δυναμικό να χτιστεί μια κυβέρνηση ώστε να μη ξαναζήσουμε τη δραματική εμπειρία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ , ούτε αυτή την πολιτική του κ Μητσοτάκη που ευνοεί τους λίγους απέναντι των πολλών».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη επίσκεψη του στα Χανιά , μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης έχει συναντήσεις με το δήμαρχο Παναγιώτη Σημανδηράκη και τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκο Καλογερή, ενώ το βράδυ θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία του χωριού Βατόλλακος, του δήμου Πλατανιά.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags: Νίκος Ανδρουλάκης
Share212Tweet133Send

Σχετικά Άρθρα

O Αλέξης Τσίπρας στο 2ο ντοκιμαντέρ της ΕΛ.Α.Σ: «Ήρθαμε να ακούσουμε τους νέους και όχι να τους καθοδηγήσουμε»
Πολιτική

O Αλέξης Τσίπρας στο 2ο ντοκιμαντέρ της ΕΛ.Α.Σ: «Ήρθαμε να ακούσουμε τους νέους και όχι να τους καθοδηγήσουμε»

Στη δημοσιότητα το δεύτερο πολιτικό ντοκιμαντέρ για την ΕΛ.Α.Σ. – Στο επίκεντρο οι αγωνίες, τα αδιέξοδα και οι προσδοκίες της...

Αναρτήθηκε από Πάνος Ιωάννου
20/08/2026
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη και επικίνδυνη για τα συμφέροντα του αγροτικού κόσμου
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατά Πιερρακάκη για το χρέος: «Θα ήταν υπουργός της δραχμής»

Σκληρή επίθεση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στον Κυριάκο Πιερρακάκη με αφορμή τη θέση του για την πρόωρη αποπληρωμή του δημόσιου χρέους. «Συνιστά...

Αναρτήθηκε από KARFITSANEWS
20/08/2026
Next Post

ΕΦΚΑ: Νέα ψηφιακή υπηρεσία για την προαιρετική συνέχιση της ασφάλισης μη μισθωτών





Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa