, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Χ. Δούκας: «Καλώ τον πρωθυπουργό να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών»

Να στηρίξει τις πρωτοβουλίες για ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών κάλεσε τον πρωθυπουργό ο Χάρης Δούκας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων με δήλωσή του «απάντησε» στην αναφορά που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη νέα δημοτική Αρχή της Αθήνας, μετά από επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για τη στεγαστική κρίση και στις προθέσεις του δημάρχου γύρω από τη διάθεση αναξιοποίητων κτιρίων του δήμου σε συλλογικότητες.

«Οι άστεγοι, τα άτομα με αναπηρία, οι φοιτητές, οι καλλιτέχνες, η κοινωνία των πολιτών. Αυτές είναι οι συλλογικότητες τις οποίες υπερασπίζομαι και λυπάμαι, πραγματικά, για την ειρωνική αντιμετώπισή τους από τον πρωθυπουργό στη Βουλή», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Δούκας και στη συνέχεια τονίζει: «Όσον αφορά τα κλειστά ακίνητα, ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να γνωρίζει την προσπάθεια που κάνω, τις σχετικές συζητήσεις που είχα με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κ. Ζαχαράκη, αλλά και τη δημόσια τοποθέτησή μου στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων. Αντί, λοιπόν, να εκτοξεύει αβάσιμες κατηγορίες τον καλώ να στηρίξει εμπράκτως τις πρωτοβουλίες μας για την ενίσχυση των ευάλωτων νοικοκυριών».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.