, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Χαρδαλιάς: Αξιοσημείωτη η συνεισφορά του ΝΙΜΤΣ κατά την περίοδο της υγειονομικής κρίσης

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας – Συνεχάρη το νοσηλευτικό ίδρυμα που στάθηκε στο πλευρό των πολιτών  με την παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλής ποιότητας

Την αδιάλειπτη συνεισφορά και την ουσιαστική συμβολή του ιατρονοσηλευτικού και του διοικητικού προσωπικού στην εθνική προσπάθεια διασφάλισης της δημόσιας υγείας σε μια παρατεταμένη, εξαιρετικά δύσκολη περίοδο υγειονομικής κρίσης υπογράμμισε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα, Τετάρτη 16 Μαρτίου, την έδρα του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΝΙΜΤΣ) στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν παρέλειψε να συγχαρεί τη διοίκηση, το ιατρονοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό του ΝΙΜΤΣ για το αξιοσημείωτο έργο παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας στους δικαιούχους και σε μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού.

25444152
25444147

Όπως ανακοινώθηκε, τον Ν.Χαρδαλιά συνόδευσε ο υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγο Γεώργιος Κέλλης.

Κατά την άφιξή του στο ΝΙΜΤΣ, τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου αντιστράτηγος ε.α. Αντώνιος Μυτιληνάκης και ο γενικός διευθυντής, αντιστράτηγος ε.α. Παναγιώτης Νούλης.

Ο Ν.Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την οργάνωση, τη λειτουργία, το έργο που επιτελείται στο νοσηλευτικό ίδρυμα αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.

25444155
25444143

Περιηγήθηκε στους χώρους των εξωτερικών ιατρείων, του τμήματος επειγόντων περιστατικών, των κλινικών, των εργαστηρίων και των διαγνωστικών τμημάτων, όπου συνομίλησε με ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό του νοσοκομείου, με ασθενείς και συνοδούς τους.

Επίσης, πραγματοποίησε συνάντηση με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΝΙΜΤΣ Ευάγγελο Χαλκιά και την πρόεδρο του Συλλόγου Συνταξιούχων Υπαλλήλων ΝΙΜΤΣ «Αλληλεγγύη» Μαρία Χατζάκη.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.