, Κυριακή
23 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Χρήστος Σταϊκούρας από Θεσσαλονίκη: «Έρχονται ανακοινώσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού μετά τις παρεμβάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης λόγω Flyover»

«Στηρίξαμε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, κλείσαμε επώδυνα κεφάλια του παρελθόντος, βελτιώσαμε το κύρος της Ελλάδας στο εξωτερικό. Καταφέραμε να ανακάμψουμε και να ισχυροποιηθούμε. Ενισχύσαμε το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών , ενισχύαμε τη σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού συστήματος» είπε ο κ. Σταϊκούρας στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργάνωσε το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα στην Θεσσαλονίκη με θέμα: “Ο δρόμος προς την ανάκαμψη”.

Παράλληλα ο Υπουργός Μεταφορών τόνισε πως «το Μετρό Θεσσαλονίκης θα λειτουργήσει το 2024» ενώ τις επόμενες ημέρες όπως είπε «θα ακούσετε σημαντικές ανακοινώσεις για την αποσυμφόρηση της πόλης μετά τις παρεμβάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης λόγω των εργασιών του Flyover» .

Από τα πιο σημαντικά αιτήματα είναι η επιπλέον χρηματοδότηση των δήμων προκειμένου η αποκομιδή των απορριμμάτων να γίνεται τις νυχτερινές ώρες, ώστε να μη δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από την κίνηση των απορριμματοφόρων στην περιφερειακή οδό.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.