, Παρασκευή
14 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Επίσκεψη Θ. Πλεύρη στο «Παπαγεωργίου» – Στο τραπέζι η κάλυψη κενών θέσεων εργασίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Παπαγεωργίου», επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, συνοδευόμενος από τον Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Παναγιώτη Μπογιατζίδη, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Παπαγεωργίου και τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Νίκο Πατσέα.

Ο υπουργός, πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου Μιχάλη Καραβιώτη, την εκπρόσωπο του Ιδρύματος «Παπαγεωργίου» Ζωή Ψαρρά-Παπαγεωργίου, τον γενικό διευθυντή Κωνσταντίνο Εμμανουηλίδη, και τον πρόεδρο Εργαζομένων Αλέξανδρο Μανωλίτσα.

Ο κ. Πλεύρης, μετά την επίσκεψη υπογράμμισε ότι «η επίσκεψη σηματοδοτεί ένα μοντέλο που θέλουμε να έχουμε στα νοσοκομεία μας από εδώ και πέρα, το μοντέλο των ΝΠΙΔ που θεωρούμε ότι θα εξυπηρετήσει πολύ καλύτερα τους πολίτες».

Στη διάρκεια των συζητήσεων, αναλύθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως, την κάλυψη κενών θέσεων εργασίας συνολικά με την προκήρυξη που βγήκε τώρα για τους νοσηλευτές και γιατρούς αλλά και για το λοιπό προσωπικό που θα βγει τον άλλο μήνα.

Ταυτόχρονα, εξετάστηκε η δυνατότητα λειτουργίας απογευματινών χειρουργείων στο «Παπαγεωργίου» και έγινε αναφορά στα έργα που θα γίνουν μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης για τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και την Ογκολογική κλινική, όπου μέχρι το 2025 θα έχουν λειτουργήσει.

Ο κ. Πλεύρης, επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Διαβατών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.