, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Κ. Μητσοτάκης: Στηρίζουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αντίληψη μας για την αναπτυξιακή πολιτική

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Βύρωνα όπου περιόδευσε μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις περιοδείες για την στήριξη των υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο σταθμό τον Βύρωνα, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά.

«Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα. Να στεκόμαστε με θάρρος απέναντι στους πολίτες, να δεχόμαστε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι, Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συμφωνούμε με την έντονη πολιτική χροιά όχι για να βαφτεί ξανά, ο χάρτης γαλάζιος αλλά γιατί θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αντίληψη μας για την αναπτυξιακή πολιτική», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.