, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Κώστας Καραμανλής – Εκλογές 2023: Η ερώτηση του πρώην πρωθυπουργού σε παιδί που τον πλησίασε (Video)

Οι εκλογές βρίσκονται σε εξέλιξη και ο Κώστας Καραμανλής τήρησε την παράδοση που τον θέλει να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα νωρίς το πρωί…

Στο 163ο εκλογικό τμήμα, στο 1ο δημοτικο σχολείο, στην πλατεία Αγίου Ελευθερίου, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Οι εκλογές συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη δίχως προβλήματα, με τις τηλεοπτικές κάμερες να περιμένουν τον κύριο Καραμανλή από νωρίς το πρωί.

Ο κ. Καραμανλής έφτασε στο εκλογικό τμήμα στις 09.05 και τον υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Ζήσης Ιωακείμοβιτς και υποψήφιοι βουλευτές.

Ο ίδιος, εμφανώς ευδιάθετος και χωρίς να προχωρήσει σε δηλώσεις, καλημέρισε την εφορευτική επιτροπή, μπήκε πίσω από το παραβάν όπου έμεινε αρκετή ώρα και έπειτα έριξε την ψήφο του στην κάλπη.

Αφού βγήκε από το εκλογικό κέντρο, πολλοί τον σταμάτησαν για αγκαλιές και φωτογραφίες. Σύμφωνα με το thesstoday.gr, όταν τον πλησίασε ένα παιδί με τον πατέρα του, ο πρώην πρωθυπουργός το ρώτησε «τι ομάδα είσαι;», με το παιδί να απαντάει «ΠΑΟΚ». Ο Κώστας Καραμανλής χαμογέλασε και συνέχισε την πορεία του.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.