, Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

search icon search icon

Κουρουμπλης: Ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο

kouroumplis2«Έχω την πληροφορία ότι ο Ομπάμα μπορεί να πάει και στη Λέσβο, γιατί προσδίδει στο προσφυγικό τεράστιο βάρος» αποκάλυψε στον Αlpha 9,89 ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Παράλληλα ο ίδιος τόνισε πως θα συζητηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο το θέμα του χρέους.
«Τα μεγάλα ζητήματα της χώρας είναι το δημόσιο χρέος και το προσφυγικό, και νομίζω ότι ο Μητσοτάκης, αν είχε το πολιτικό κουράγιο να κάνει την υπέρβασή του, θα είχε πολιτικά κερδίσει. Ποτέ στην πολιτική δεν μπήκε ένα τόσο μεγάλο διακύβευμα της χώρας. Εδώ άνοιξε η κουβέντα. Είναι ζητήματα για τα οποία μπορούν να ”ανοίξουν πόρτες” και χρειάζεται ένας δημοκρατικός πατριωτισμός από όλους μας» τόνισε και πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση θα κυβερνήσει για τέσσερα χρόνια, είτε τους αρέσει είτε όχι».
Ο κ. Κουρουμπλής είπε ακόμα ότι «οι πιέσεις του ΔΝΤ είναι τρομακτικές. Μέχρι τώρα τα προγράμματα που εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα δεν απέδωσαν».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.