, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Μ. Βορίδης: Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες θα γίνει, αλλά όχι τη Δευτέρα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Προϋπόθεση του διαλόγου με τους αγρότες είναι οι ανοιχτοί δρόμοι, μισογεμάτο το ποτήρι, όλοι θέλουμε να βρούμε λύσεις τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Γιώργο Κουβαρά ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης σχετικά με τις αγροτικές κινητοποιήσεις.

Ο κ. Βορίδης είπε ότι η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό θα γίνει αλλά όχι τη Δευτέρα καθώς πρέπει να προσδιοριστεί η σύνθεση της αντιπροσωπείας και «να ωριμάσουμε αυτά που σκεφτόμαστε για τους αγρότες».

Ακόμα είπε ότι υπάρχουν αιτήματα που δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθούν και αιτήματα θεσμικά και πολιτικά όπου υπάρχει συναντίληψη αλλά μένει να εξειδικευτούν όπως οι παράνομες ελληνοποιήσεις και η διαπραγμάτευση της ΚΑΠ.

Όπως είπε πίεζαν για περικοπές οι σοσιαλιστές ,οι πράσινοι και η αριστερά καθώς ήθελαν να περάσουμε γρήγορα στην πράσινη μετάβαση. Πρόσθεσε ότι εμείς στο θέμα της μετάβασης της αγροτικής οικονομίας είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί και υπογράμμισε ότι θεωρεί ότι υπάρχει υποκρισία από την πλευρά της Αριστεράς.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.