, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Όλγα Γεροβασίλη: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της εν μέσω αποδοκιμασιών – «Παρούσα στο προσκλητήριο του Στέφανου Κασσελάκη»

EUROKINISSI

Την υποψηφιότητά της στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ έναντι στον Στέφανο Κασσελάκη ανακοίνωσε από του βήματος του συνεδρίου η Ολγα Γεροβασίλη.

Το πλήθος αντέδρασε με έντονες αποδοκιμασίες στο άκουσμα της υποψηφιότητας της.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης σηκώθηκε όρθιος και με χειρονομίες προσπάθησε να κατευνάσει τα έντονα γιουχαρίσματα.

«Ακούω τον εύλογο προβληματισμό, μήπως μια εσωκομματική διαδικασία τώρα, θα δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Μακάρι να μη χρειαζόταν» ανέφερε η κυρία Γεροβασίλη, για να συνεχίσει, λέγοντας πως «πιστεύω, όμως, βαθιά ότι είναι αναγκαίο. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα πράγματα όπως είναι».

«Όλες και όλοι έχουμε ευθύνη. Μου αναλογεί μερίδιο της ευθύνης. Έτσι, στην πρόσκληση του Προέδρου απαντώ: Είμαι παρούσα. Ως υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Αυτό επιβάλει το αίσθημα ευθύνης μου απέναντι στα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Απέναντι στον προοδευτικό κόσμο της χώρας. Απέναντι στην ιστορία του χώρου μας και στους αγώνες που δώσαμε μαζί» είπε αρχικά η Όλγα Γεροβασίλη.

«Δεν φοβήθηκα ποτέ την ευθύνη. Ούτε στα πιο δύσκολα. Πάντα έβαζα πλάτη. Είμαι υπερήφανη που ήμουν μέλος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα», σημείωσε.

«Αγαπητέ Πρόεδρε, δεν αγαπάς τα μέλη περισσότερο από όλους εμάς. Δεν αμφισβητώ την αγάπη σου, αλλά όχι», τόνισε η πρώην υπουργός, απευθυνόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη. «Αντίπαλος μας είναι η Δεξιά του Μητσοτάκη. Δεν υπάρχουν αντίπαλοι εδώ μέσα. Δεν είναι αρένα το Συνέδριό μας» τόνισε με το βλέμμα στραμμένο στις εσωκομματικές εξελίξεις. «Όχι άλλοι εχθροί ανάμεσα μας. Όχι άλλος διχασμός μεταξύ μας».

«Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης και έχουμε κυβερνήσει τον τόπο με τον Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό. Και είμαστε περήφανοι για όλα όσα πετύχαμε».

«Δεν αρκεί να λέμε απλά ότι “μπορούμε να κερδίσουμε τον Μητσοτάκη». «Να σταματήσουμε να λέμε τη μια μέρα το ένα και την άλλη το αντίθετο» και πρόσθεσε πως «η επικοινωνία πρέπει να υπηρετεί πολιτικό σχέδιο όχι να την αντικαθιστά».

#Tags: ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.