, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Σ. Κούλογλου: Παρακολουθήσεις τηλεφώνων γίνονταν και επί ΣΥΡΙΖΑ

Νέα τροπή στις αποκαλύψεις για παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων πολιτικών προσώπων, με τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου να παραδέχεται πως παρακολουθήσεις γίνονταν και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας πως αυτό ήταν μία «κακή πρακτική».

Σε ηχογραφημένο απόσπασμα που ανήρτησε στα social media ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, αναφέρει πως συμμετείχε σε συνέντευξη στην εκπομπή «Weekend» στο BBC Radio World Service, στην οποία ήταν προσκλεκλημένος και ο κ. Κούλογλου. Εκεί, ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να ανέφερε πως διαχρονικά -και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ- γίνονταν παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κάτι που απέδωσε σε «κακή πρακτική».

Στην αρχή του αποσπάσματος που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο δημοσιογράφος του BBC αναφέρει στον κ. Κούλογλου πως το θέμα των παρακολουθήσεων στην πραγματικότητα δεν αφορά σε ένα πολιτικό κόμμα, γιατί «υπήρχε μια ευρεία παρακολούθηση τηλεφώνων που πλέον γνωρίζουμε όταν κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ 2015 και 2019».

Σύμφωνα με το απόσπασμα που δημοσιοποίησε ο κ. Καιρίδης η απάντηση του κ. Κούλογλου ήταν η εξής: «Αυτό είναι σωστό, είναι σωστό. Ήταν μια κακή πρακτική τότε, όσο και επί των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.