, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Βίντεο του Κασσελάκη πριν παρουσιαστεί στον στρατό – Οι ετοιμασίες και η λίστα της τελευταίας στιγμής

Όλα τα απαραίτητα για να είναι «προβλεπέ» στη θητεία του, όπως λένε οι φαντάροι, δηλαδή με την προβλεπόμενη εμφάνιση είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, όπως δείχνει το βίντεο που ανέβασε στο TikTok.

@skasselakis Μην ανησυχείτε έχω συνεργάτες, εγώ είμαι στρατό! #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

Μάλλινες κάλτσες, εσώρουχα, ξυριστικά, γυαλιστικό για τα άρβυλα, φακοί επαφής και χαρτί τουαλέτας, για το οποίο απορεί «καλά, δεν εχει ο στρατός χαρτί τουαλέτας».Και φυσικά την ταυτότητά του που θα παραδώσει για να έχει την στρατιωτική κατά τη θητεία του.

Μιλά ακόμη τηλεφωνικά με τη μητέρα του, που του δίνει την κλασική συμβουλή να πάρει μαζί μου μια ζακέτα και του λέει ότι θα τον συνοδεύσει στο στρατόπεδο ο πατέρας του «για να σε ξεπροβοδίσει», όπως και έγινε.
Όσο για τα πλάνα από τον θάλαμο της μονάδας, «θα φροντίσει ο Νίκος Ευαγγελάτος», λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.«Να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, ο στρατός κάνει τη δουλειά του», λέει κλείνοντας το βίντεο πριν περάσει την πύλη στη Θήβα.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.