, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Συναυλίες σε όλες τις γραφικές πλατείες της Άνω Πόλης με ελεύθερη είσοδο

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στις 19.00  και κάθε Δευτέρα του Σεπτέμβρη, το Ωδείο Άνω Πόλης σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης,  εγκαινιάζει μια νέα σειρά υπαίθριων συναυλιών στις γραφικές πλατείες της Άνω Πόλης με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πρόκειται για συναυλίες στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μουσικές Δευτέρες στις πλατείες της Άνω Πόλης» με τη συμμετοχή της Παραδοσιακής και Λαϊκής Ορχήστρας του Ωδείου και τη στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Σμυρνέϊκα τραγούδια και γνωστά λαϊκά ακούσματα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια και διεύθυνση του αρχιμουσικού και διευθυντή του Ωδείου Παναγιώτη Διαμαντή.

Η πρώτη συναυλία θα δοθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 19.30 στον εμβληματικό χώρο του Πύργου του Τριγωνίου με τη μοναδική θέα στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τον συμβολικό του χαρακτήρα στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου: Πύργος Τριγωνίου

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Βασ. Ρομφέη (Κουλέ Καφέ)

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου: Πλατεία Καλλιθέας

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου: Πολυχώρος Πολιτισμού ΙΣΛΑΧΑΝΕ (Αίθριο)

Το Ωδείο Άνω Πόλης από το 2012 άρχισε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον διεθνή κύκλο μουσικής δωματίου και σε πολλές άλλες συναυλίες του καλλιτεχνικού του προγράμματος. Επίσης διοργανώνει και παρουσιάζει μουσικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με το ΚΘΒΕ, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής δωματίου «MagnaGraecia» της πόλης Tropea της Ιταλίας, την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας καθώς και σε πολλά ελληνικά φεστιβάλ. Χάρη στην προσφορά και την εξαιρετική δουλειά του διδακτικού προσωπικού, το Ωδείο Άνω Πόλης  έχει καθιερωθεί ως ένα από τα καλύτερα Ωδεία της χώρας. 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.