, Σάββατο
02 Μαρτίου 2024

Θεσσαλονίκη: Η Νέλη Βυζαντιάδου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με μια διαδραστική ομιλία – παράσταση

Με μια διαδραστική ομιλία – παράσταση θα παρουσιάσει η ψυχοθεραπεύτρια – συγγραφέας Νέλη Βυζαντιάδου το καινούργιο της βιβλίο με τίτλο ‘Ακροβάτες της αγάπης: Όρια και ισορροπία στις συντροφικές σχέσεις’ (εκδόσεις iWrite).

Στο βιβλίο αυτό δύο σύντροφοι περιγράφονται σαν ακροβάτες αγάπης. Δυο ακροβάτες που έχουν μάθει από τις εμπειρίες τους και κάνουν τα πάντα για να ισορροπήσουν στην αγάπη. Δυο ακροβάτες που χρειάζεται να έχουν δεξιοτεχνία, ευελιξία και αφοσίωση αν θέλουν να πετύχουν.

Η συγγραφέας αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία της ως σύμβουλος ζεύγους και φωτίζει δρόμους μέσα από τον προσωπικό της τρόπο γραφής. Φωτίζει δρόμους για να δώσει ο αναγνώστης αξία στον εαυτό του αλλά και να βάλει όρια στον άλλον, ακόμα κι αν είναι αυτός που αγαπά.

Η Άννα Μυκωνίου, διδάκτωρ Συγκριτικής Λογοτεχνίας και Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα μιλήσει για τη συγγραφέα και το βιβλίο.

Οι ηθοποιοί Στέλλα Τσελεπίδη και Κωνσταντίνος Τσώνης θα δώσουν πνοή στους ακροβάτες της αγάπης επί σκηνής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στο Metropolitan: TheUrbanTheater(Αλεξ. Φλέμινγκ 2). Η είσοδος είναι ελεύθερη.