Περικοπές ακόμη και σε βασικά είδη διατροφής κάνουν πλέον όλο και περισσότεροι καταναλωτές λόγω της ακρίβειας, επιλέγοντας για το τραπέζι τους πιο φθηνά αλλά ταυτόχρονα ανθυγιεινά προϊόντα. Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Το φαινόμενο εξαπλώνεται όλο και περισσότερο, έχοντας γίνει πιο έντονο το τελευταίο εξάμηνο, με απότομη επιδείνωση τους τελευταίους δύο μήνες, όσο οι τιμές σε βασικά … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αύξηση στην κατανάλωση ανθυγιεινών συσκευασμένων τροφίμων το τελευταίο εξάμηνο λόγω ακρίβειας – Καμπανάκι από τους διατροφολόγους.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί