, Δευτέρα
17 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Αλέξιος Βανδώρος από 32ο Money Show: Φέτος παρουσιάζουμε το Real Estate, τα νέα trends και την πράσινη μετάβαση (Video)

Για τις εντυπώσεις του και για τους λόγους που βρίσκεται στο 32ο Money Show μίλησε στην Karfitsa, ο CEO WEALTH AVENUE PLC εισηγμένης στο χρηματιστήριο, Αλέξιος Βανδώρος.

Το 32o MONEY SHOW που λαμβάνει χώρο στο ξενοδοχείο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, περικυκλώνει από αξιόλογους επιχειρηματίες με κύριο όραμα τους την καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την εκπαίδευση σε ποικίλους κλάδους.

Μιλώντας στην Karfitsa, ο CEO WEALTH AVENUE PLC εισηγμένης στο χρηματιστήριο, Αλέξιος Βανδώρος τόνισε ότι «Είναι η δεύτερη χρονιά που συμμετέχουμε, φέτος ακόμη πιο δυναμικά, πολύ καλύτερα από πέρσι, αρκετός κόσμος, καλές παρουσίες,γενικά είναι ένας θεσμός που πάρα πολλά χρόνια έχει υποστηρίξει την διαδικασία των χρηματοοικονομικών. Είχε πέσει πολύ και τώρα το έχουν πάει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Για μένα το καλό είναι ότι δίνει δωρεάν την δυνατότητα σε πολλούς ανθρώπους να πάρουν πληροφορίες, να γνωρίσουν ανθρώπους και για όλους εμάς που κάνουμε και business να συναντηθούμε. Εμείς με την Wealth Avenue που είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Κύπρου και ασχολούμαστε με το Real Estate φέτος έχουμε μια παρουσίαση με θέμα πως πάει το Real Estate, τα νέα trends, τι γίνεται με την πράσινη μετάβαση με πολύ καλούς καλεσμένους και είναι ένας τρόπους για να έρθουν και οι μέτοχοι μας να μας γνωρίσουν και να τα πούμε από κοντά».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.