ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Δράμα: 8χρονο παιδί στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιχνίδι παιδικής χαράς – Τι απαντά ο δήμος (ΦΩΤΟ+Video)

Μια οικογενειακή βόλτα θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία για ένα 8χρονο παιδί

Ελίνα Τουκουσμπαλίδου Αναρτήθηκε από Ελίνα Τουκουσμπαλίδου
05/09/2025
Ρεπορτάζ
Χρόνος Ανάγνωσης: 1 λεπτό
0
Δράμα: 8χρονο παιδί στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό σε παιχνίδι παιδικής χαράς - Τι απαντά ο δήμος (ΦΩΤΟ+Video)

Τραυματισμό από παιχνίδι παιδικής χαράς υπέστη ένα 8χρονο αγοράκι στον Δημοτικό Κήπο της Δράμας, το οποίο μεταφέρθηκε από την οικογένειά του στο νοσοκομείο.

Ρεπορτάζ: Ελίνα Τουκουσμπαλίδου

Μια οικογενειακή βόλτα θα μπορούσε να καταλήξει σε τραγωδία για ένα 8χρονο παιδί το οποίο, ενώ έπαιζε σε παιχνίδι της παιδικής χαράς, κόπηκε στο δάχτυλό του από περιστρεφόμενο τροχό, του οποίου το τζάμι προστασίας είχε αποκολληθεί.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της 27ης Αυγούστου, όταν η οικογένεια με τα δύο παιδιά της βρισκόταν στην παιδική χαρά. Ο πατέρας του παιδιού, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του (τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας), ανέφερε στην Karfitsa: «Το βράδυ του Σαββάτου, μετά από την οικογενειακή μας βόλτα, πήγαμε στην παιδική χαρά στον Δημοτικό Κήπο. Μέσα σε πέντε λεπτά, ενώ έπαιζαν τα παιδιά, άκουσα τον 8χρονο γιο μου να ουρλιάζει. Όταν πλησιασα μαζί με τη σύζυγό μου, είδα το παιδί τραυματισμένο στο δάχτυλο. Ένα τραύμα που δεν δικαιολογείται. Ο μεγάλος μου γιος μού έδειξε πού συνέβη ο τραυματισμός».

Και πρόσθεσε: «Πήγαμε στο νοσοκομείο για ακτίνες. Το παιδί δε σταματούσε να κλαίει. Ο πόνος ήταν πολύ έντονος και θεωρήσαμε ότι ίσως είχε σπάσει το δάχτυλό του. Είδαμε τελικά ότι κόπηκε στο δέρμα. Περιποιήθηκαν το τραύμα και απλά έπρεπε κάθε δύο με τρεις μέρες να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο και να αλλάζουμε τις γάζες, μέχρι να επουλωθεί επαρκώς».

Related Post

«Σαβιλό», «Ι τι μαγκάβα του»: Οδηγός… παρακολούθησης τσιγγάνικων βίντεο στο ΤikTok

Κ. Μητσοτάκης: Στα Στενά του Ορμούζ πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο status quo

Έρχονται τα πάνω κάτω για 4 ζώδια μετά από χρόνια!

Η γιορτή της μητέρας κερδίζει και φέτος τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο πατέρας εκφράζει σοβαρά ερωτήματα για τα πρωτόκολλα ασφαλείας της παιδικής χαράς, η οποία μάλιστα είναι καινούρια και πρόσφατα παραδόθηκε σε χρήση, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα όπου βρισκόταν πίσω από λαμαρίνες.

Η Karfitsa ήρθε σε επικοινωνία με τον αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και πρόεδρο της Επιτροπής Παιδικών Χαρών του δήμου Δράμας, Βαγγέλη Πυργιλή, ο οποίος τόνισε ότι το περιστατικό οφείλεται σε βανδαλισμό του παιχνιδιού.

«Το προηγούμενο βράδυ του περιστατικού υπήρξε βανδαλισμός στην παιδική χαρά. Έσπασαν το διακοσμητικό φινιστρίνι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κενό. Το παιδάκι έβαλε το χέρι του στο κενό, κάποιο άλλο παιδί γύρισε τον μύλο και του σφήνωσε το δάχτυλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Συμπληρώνοντας: «Η παιδική χαρά είναι καινούρια. Έχει λίγο καιρό που παραδόθηκε. Όλα είναι στην εντέλεια. Δυστυχώς όμως στη Δράμα έχουμε πολλούς βανδαλισμούς στις παιδικές χαρές. Την ίδια μέρα το πρωί, πριν γίνει καν το περιστατικό, μάς πήραν τηλέφωνο για να το φτιάξουμε. Είχε έρθει η εταιρεία να το φτιάξει. Ήταν δηλαδή δρομολογημένο».

Το κενό στο οποίο είχε βάλει τα δάχτυλά του το 8χρονο παιδί έχει πλέον κλείσει. Ο κ. Πυργιλής καλεί τους δημότες να αναφέρουν στο δήμο περιστατικά βανδαλισμών για να αποκαθίστανται.

Η οικογένεια του παιδιού εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου. Όπως υπογραμμίζει ο πατέρας του 8χρονου: «Θεωρώ ότι δεν είναι βανδαλισμός. Είναι ένα καινούριο παιχνίδι, το οποίο δεν είχε το παραμικρό. Έφυγε ένα τζαμί από τη θέση του, το οποίο δε θα έπρεπε να είχε φύγει. Ή θα έπρεπε κάποιος να το έχει εντοπίσει. Τι θα γινόταν αν περιστρεφόταν πιο γρήγορα ο τροχός και έσπαγε το δάχτυλο του παιδιού; Από τύχη δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό».

Θεσσαλονίκη: Ακινητοποιημένα στον ΟΣΕ τα πολυδιαφημιζόμενα Λευκά Βέλη – «Φούσκα που έσκασε» (ΦΩΤΟ+Video)

Tags: 8χρονοςΒαγγέλης Πυργιλήςδήμος ΔράμαςΔημοτικός Κήπος ΔράμαςΔράμανοσοκομείοπαιδική χαράτραυματισμός
Share302Tweet189Send

Σχετικά Άρθρα

«Σαβιλό», «Ι τι μαγκάβα του»: Οδηγός… παρακολούθησης τσιγγάνικων βίντεο στο ΤikTok
Lifestyle

«Σαβιλό», «Ι τι μαγκάβα του»: Οδηγός… παρακολούθησης τσιγγάνικων βίντεο στο ΤikTok

Οι Τσιγγάνοι έχουν κατακτήσει το Τik Tok με τα βίντεο τους να αποκτούν χιλιάδες προβολές.  Αυτό που ωστόσο πολλές φορές...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
06/05/2026
Κ. Μητσοτάκης: Στα Στενά του Ορμούζ πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο status quo
Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: Στα Στενά του Ορμούζ πρέπει να επιστρέψουμε στο προηγούμενο status quo

Η τριμερής συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου, Ιορδανίας στέλνει ένα σαφές μήνυμα φιλίας, συνεργασίας και προσήλωσης στο Διεθνές Δίκαιο και την ειρηνική...

Αναρτήθηκε από Ελεάνα Ζαμπάρα
06/05/2026
Next Post
Κιλκίς: «Πήγαν να τον σφάξουνε» λέει ο ξάδερφος του 54χρονου κτηνοτρόφου που πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο (ΦΩΤΟ+Video)

Σοκ στην Ξάνθη: 30χρονος κρατούσε αιχμάλωτη 79χρονη Σουηδή!

 

Η εταιρεία με την επωνυμία “NK MEDIA GROUP” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).

LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 242122

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa