Γροθιά στο στομάχι είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως, της στυγερής γυναικοκτονίας που σημειώθηκε το πρωί σε περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 38χρονος αστυνομικός γυναικοκτόνος και αυτόχειρας περίμενε την 42χρονη πρώην σύζυγό του να γυρίσει στο σπίτι επί της οδού Κομνηνών 27, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε πάει τα δύο ανήλικα παιδιά τους στο σχολείο.
Στη συνέχεια μέσα στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών την πυροβόλησε με ιδιωτική καραμπίνα, ενώ λίγο αργότερα έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.
Η ΕΛΑΣ δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς περίπου στις 8:15. Ο δράστης της γυναικοκτονίας και αυτόχειρας υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος (Υ.Τ.Ε.Β.Ε), σε υπηρεσία άνευ όπλου, ενώ στο παρελθόν ήταν τηλεφωνητής στο 100.







