Μόλις προχθές, ένας 12χρονος μαθητής της Α’ Γυμνασίου ζήτησε από τους γονείς του να βγει με έναν φίλο του για παιχνίδι στο γήπεδο «Άλκης Καμπανός» στην Ευκαρπία. Λίγο αργότερα, το παιδί τηλεφώνησε στον πατέρα του λέγοντας του «Μπαμπά είμαι στο γήπεδο και γίνεται φασαρία με έχουν περικυκλώσει πολλά άτομα, δεν μπορώ να φύγω».
Της Ανδρονίκης Ζαφειρίου
Πολύ γρήγορα, ο πατέρας του έφτασε στο γήπεδο και περιγράφει στην «Κ» τι αντίκρισε. «Έφτασα σε πέντε λεπτά και τον βρήκα πεσμένο να κλαίει και περικυκλωμένο από καμιά 10αρια άτομα, ενδεχομένως κάποιος από αυτούς να ήταν και κάποιος από τους πέντε που τον χτύπησαν, είχε σημάδια στο σώμα του από τα χτυπήματα».
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στους αστυνομικούς ο 12χρονος, η παρέα των πέντε παιδιών άρχισε να βρίζει τους γονείς του και να του κάνει άσεμνες χειρονομίες χωρίς να γνωρίζει τον λόγο. Κάποια στιγμή τους πλησίασε ρωτώντας τους τι συμβαίνει και τότε εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν με μανία.
Διαβάστε περισσότερα: https://karfitsapress.gr/



