, Πέμπτη
21 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ζέρβας έστειλε με δυσμενή μετάθεση δημοτικό υπάλληλο με προβλήματα υγείας επειδή εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ άλλης υποψηφιότητας

Ο πανικός της διοίκησης Ζέρβα οδηγεί σε σπασμωδικές ενέργειες που ευτελίζουν το θεσμό του πρώτου πολίτη αυτής της πόλης.

Όπως για παράδειγμα οι εκδικητικές δυσμενείς τοποθετήσεις δημοτικών υπαλλήλων που δεν πρόσκεινται στην τωρινή διοίκηση. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δημοτικού υπαλλήλου Γ.Ρ. (τα στοιχεία προφανώς είναι στη διάθεση της εφημερίδας) διοικητικού λογιστικού βαθμού Α’ ο οποίος μετακινήθηκε από τη θέση που είχε βάσει στο τμήμα Οικονομικής και ταμειακής διαχείρισης, στο τμήμα δημοτικών μουσικών σχημάτων διότι εκφράστηκε ανοιχτά υπέρ της υποψηφιότητας του Στέλιου Αγγελούδη!

Το εξοργιστικό της δυσμενούς μετάθεσης είναι ότι ο εν λόγω δημοτικός υπάλληλος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με το ακουστικό σύστημά του και γι αυτό το λόγο η τοποθέτησή του στη συγκεκριμένη θέση είναι επικίνδυνη για την υγεία του. Μάλιστα, η τοποθέτηση αυτή, πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα των μετακινήσεων ενόψει εκλογών προκειμένου να μην προλάβει να αντιδράσει. Εντούτοις, ο κ. Γ. Ρ. ζήτησε να μιλήσει προσωπικώς με τον δήμαρχο, τον επισκέφτηκε αλλά εκείνος έδειξε έκπληξη, δηλώνοντας άγνοια για το συμβάν! Ωστόσο, όπως φαίνεται από το έγγραφο της μετακίνησης του υπαλλήλου, ξεκάθαρα αναφέρεται ως αιτιολογία «απόφαση δημάρχου», και αντ’ αυτού φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα Νίκου Λιακόπουλου.

Αν συμβαίνει πράγματι, το πρώτο δηλαδή ότι δεν έχει ιδέα ο δήμαρχος ποιος και γιατί μετακινεί κατά το δοκούν δημοτικούς υπαλλήλους χωρίς αιτιολόγηση, τότε είναι ακατάλληλος να ελέγχει τους συνεργάτες του που τον εκθέτουν. Αν όχι, τότε πολύ απλά είναι επικίνδυνος…

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA