, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Οι γεύσεις της Κρήτης «αποβιβάστηκαν» στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ+Video)

Κρητικά τυριά άλλα και κάθε είδους εδέσματα απο το πανέμορφο νησί της Κρήτης έχουν κατακλύσει τη ΔΕΘ, δημιουργώντας μια μεγάλη συνάντηση που έχει ως στόχο να γνωρίσει στους περαστικούς τα υψηλής διατροφικής αξίας κρητικά προϊόντα.

Η 41η Έκθεση «Κρήτη: Η Μεγάλη Συνάντηση-Τοπικά προϊόντα και γεύσεις βρίσκεται για ακόμη μία φορά στη στον υπαίθριο χώρο της Δ.Ε.Θ. – στο τόξο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη, ταξιδεύοντας πολίτες αλλά και τουρίστες σε ένα ταξίδι γεμάτο αρώματα παράδοσης, μοναδικές ελληνικές γεύσεις και πλούσια πολιτιστικά δρώμενα στην καρδιά της πόλης.

Παραγωγοί, έμποροι και οικογενειακές επιχειρήσεις προσφέρουν κρητικά εδέσματα στους περαστικούς ώστε να μυήσουν στο ν «κόσμο» της Κρήτης.

Οι επισκέπτες μπορούν είτε να αγοράσουν είτε να δοκιμάσουν απο λάδι, χαλβά και τυριά μέχρι και καλλυντικά απο αγνά φυσικά υλικά απο λάδι ελιάς.

Η 41η Έκθεση άνοιξε τις πύλες της στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου (11/5) και θα παραμείνει ανοιχτή έως και την Κυριακή(19/5) στις 10:00 το βράδυ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.