, Δευτέρα
27 Μαΐου 2024

search icon search icon

Πτολεμαΐδα: Το 16 μηνών βρέφος μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο πριν καταλήξει – Είχε χρόνια νοσήματα

φωτο eurokinissi.gr

Το 16 μηνών βρέφος που έχασε τη ζωή του χθές Τρίτη (2/1) στην Πτολεμαΐδα , μπήκε δυο φορές στο νοσοκομείο πριν καταλήξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες το βρέφος είχε χρόνια νοσήματα ενώ στο νοσοκομείο του διενεργήθηκε τεστ με το αποτέλεσμα να είναι γρίπη τύπου Α.

Η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας και αναπληρώτρια του Διοικητή, Δέσποινα Καρασαββίδου μιλώντας στην Karfitsa ανέφερε ότι «το βρέφος αρχικά μπήκε στο νοσοκομείο με πυρετό στις 1 Ιανουαρίου και μετά από τεστ που του έγινε από παιδίατρο αποδόθηκε αρχικά σε γρίπη τύπου Α. Το 16 μηνών βρέφος είχε και χρόνια νοσήματα. Δόθηκαν οδηγίες στους γονείς του βρέφους και έτσι πήγε στο σπίτι του. Ωστόσο την επόμενη μέρα στις 2 Ιανουαρίου επανήλθε στο νοσοκομείο σε βαριά κατάσταση. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των παιδιάτρων που κλήθηκαν, του Διευθυντή αλλά και του τμήματος ΜΕΘ Παίδων το βρέφος διασωληνώθηκε αλλά δυστυχώς κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας. Για το συμβάν διενεργείται προκαταρκτική εξέταση».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.