, Σάββατο
24 Φεβρουαρίου 2024

Στέλιος Αγγελούδης για τα 10 χρόνια της ΔΕΘ – Helexpo: Να διαφυλάξουμε την αυθεντικότητα της Έκθεσης (ΦΩΤΟ+Video)

Πλήθος κόσμου, εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO, εκπρόσωποι κομμάτων αλλά και φορέων της Θεσσαλονίκης, έδωσαν το παρόν στην επετειακή εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας της ΔΕΘ- Helexpo.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΘ-Helexpo Τάσος Τζικας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης και ο Γενικός Διευθυντής Αλέξανδρος Τσαξιρλής παρουσίασαν το έργο της ΔΕΘ-Helexpo την περασμένη δεκαετία, όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα.

«Οι σωστοί άνθρωποι φέρνουν καλό αποτέλεσμα»

«Δέκα χρόνια τώρα η ΔΕΘ απέδειξε ότι δεν είχε μόνο ένα ιστορικό και πολιτιστικό αποτύπωμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά ένα ισχυρό, οικονομικό πρόσημο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να την διαφυλάξουμε σαν κόρη οφθαλμού», είπε μεταξύ άλλων ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, που έδωσε το παρών στην εκδήλωση για τα 10 χρόνια της ΔΕΘ -Helexpo.

«Τα καλά αποτελέσματα τα φέρνουν οι σωστοί σχεδιασμοί, αλλά κυρίως οι σωστές επιλογές προσώπων» τόνισε.

«Οι επιλογές αυτές, όπως και η ηγετική ομάδα της έκθεσης, δείχνουν ότι έχουμε την δυνατότητα να συνεχίσουμε με τον ίδιο αποτελεσματικό και μαχητικό τρόπο την ανάπτυξη αυτής της προσπάθειας» ανέφερε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο Στέλιος Αγγελούδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις συζητήσεις που γίνονται ανά διαστήματα για το ενδεχόμενο μετακίνησης των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ.

«Πρέπει να εκφράσουμε αυτό που αποτυπώνεται στον μέσο όρο των συμπολιτών μας. Δεν πρέπει μετά από 10 χρόνια να δώσουμε την δυνατότητα η ανάπλαση της ΔΕΘ να είναι ένα ακόμα θέμα διαίρεσης, αλλά είναι ένα θέμα ισχυρής ενότητας. Η έκθεση πρέπει να στο κέντρο της πόλης,αλλά αυτό θα πρέπει να συνδεθεί με λίγο έως και πολύ περισσότερο πράσινο».

«Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να βρούμε τρόπο όλοι μαζί να μπορέσουμε να προσθέσουμε το πράσινο που χρειάζεται η ΔΕΘ αλλά και οι περιοχές γύρω από αυτή» είπε ολοκληρώνοντας τον χειρισμό του.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, όπως και ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης πάτερ Κωνσταντίνος.