Θεσσαλονίκη: Αναδιάταξη κλινών στο Παπανικολάου για την υποδοχή νέων τραυματιών
Τρία νέα παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, 19, 25 και 25 ετων έφτασαν στις 5:30 το απόγευμα διασωληνωμένα με ασθενοφόρα από τη Βόρεια Μακεδονία στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, τα οποία υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα στη ντισκοτέκ PULSE στην πόλη Κότσανι.
Τα περιστατικά χαρακτηρίζονται ως βαρύτατα και ήδη μεταφέρθηκαν στη ΜΕΘ της κλινικής εγκαυμάτων εκ των οποίων ο ένας ήδη υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ενώ σε λίγο θα ακολουθήσει και άλλος ένας.
Σύμφωνα με πληροφορίες 18 τραυματίες θα νοσηλευτούν στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και σε στρατιωτικά νοσοκομεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα αυτήν την ώρα γίνεται αναδιάταξη κλινών στην Α’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, προκειμένου να υποδεχτούν κι άλλους τραυματίες από τη Βόρεια Μακεδονία.
Είναι δυο κορίτσια ένα αγόρι ηλικίας 19, 25,26. Οι δύο θα μπουν χειρουργείο. Ο ένας μπήκε ήδη ο άλλος θα μπει σε λίγο