, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: «Γινόμαστε ένα για τον Άλκη» (ΦΩΤΟ+Video)

Μέρος στις δράσεις που διοργανώνει η δομή «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το όνομα του Άλκη» συμμετέχει και ο ΟΑΣΘ.

Ξημέρωσε η πρώτη του Φλεβάρη, συμπληρώνοντας δύο χρόνια από την δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ενός αγνού φιλάθλου του Άρη, που έχασε την ζωή μου από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την «έκρηξη» της οπαδικής βίας. Μέσα στα πλαίσια δράσεων που πραγματοποιούνται, η «Δομή 1ης Φεβρουαρίου 2022 – Εις το όνομα του Άλκη» πραγματοποιεί δράσεις, με τον ΟΑΣΘ να συμμετέχει και αυτός ενεργά. Συγκεκριμένα, σε όλες τις στάσεις με την βοήθεια του συστήματος τηλεματικής, φανερώνεται το μήνυμα «Γινόμαστε ένα για τον Άλκη. Ο αθλητισμός ενώνει, δεν σκοτώνει».

Οι δράσεις θα συνεχιστούν καθόλη την διάρκεια της ημέρας, καθώς στις 17:00 ο μικρός Γιάννης, ο μικρός Λέανδρος και ο μικρός Σπύρος, παιδιά με αναπηρία και φίλοι του Άρη, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ αντίστοιχα, φορώντας τα διακριτικά των ομάδων τους, αλλά και η μικρή Μάγια θα αφήσουν συμβολικά στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού από ένα λουλούδι, στέλνοντας μήνυμα ενότητας απέναντι στην αθλητική βία.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.