, Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Ιδιαίτερες και σπάνιες ράτσες σκυλιών – Κοσμοσυρροή στο Discover Dogs Festival (ΦΩΤΟ+Video)

Ιδιαίτερες και σπάνιες φυλές σκυλιών, πλούσια δρώμενα αλλα και χρήσιμες πληροφορίες για τη φροντίδα, τη διατροφή, την περιποίησή και τα παιχνίδια των τετραπόδων μας φίλων προσφερει το Discover Dogs Festival .

Το πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Φεστιβάλ θα βρισκεται στην Θεσσαλονίκη όλο το Σαββατοκύριακο (24-25/2) στο χώρο της ΔΕΘ και συγκεριμένα στο περίπτερο 5.

Το Discover Dogs Festival με στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού σε θέματα ευζωίας του σκύλου, κοινωνικής ευθύνης, δικαιωμάτων και υποχρεώσεων κηδεμόνων, δινει την δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να έρθουν σε άμεση επαφη με τα τετραπόδα, να ενημερωθούν για τις δράσεις φιλοζωϊκών σωματείων, να μυηθούν σε παιχνίδια αλληλεπίδρασης, ενώ έχουν την δύνατοτητα να λάβουν μέρος σε δράσεις και δραστηριότητες με τη διαμεσολάβηση σκύλων.

Επισης στο φεστιβάλ παρουσιάζονται  εκπαιδευτικά κόλπα και θέματα καθημερινής συμβίωσης, μέχρι συνεργατικά παιχνίδια με σκύλους και παιδιά, αλλά και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της ΕΛ.ΑΣ., θεατροπαιδαγωγικά παιχνίδια, αφήγηση παραμυθιών και face painting.

Το φεστιβάλ θα λειτουργεί το Σαββατοκύριακο με ωράριο από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 7:00 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο των σκύλων είναι να φέρουν microchip και να έχουν ενημερωμένο βιβλιάριο υγείας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.