, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Λεκτική ένταση Εξαδάκτυλου – διαδηλωτών υγειονομικών στο Παπαγεωργίου (ΦΩΤΟ+Video)

Λεκτική ένταση ανάμεσα στον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιου Εξαδάκτυλου και διαδηλωτών υγειονομικών που διαμαρτύρονται για τα απογευματινά ιατρεία, επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία υγειονομικών στο Παπαγεωργίου για τα απογευματινά χειρουργεία – «Όχι στην εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ» (ΦΩΤΟ+Video)

Συγκεκριμένα στις 13.30 είχε προγραμματιστεί εκδήλωση για την Πανευρωπαϊκή́ Ημέρα Ευαισθητοποίησης κατά της Βίας σε γιατρούς και υγειονομικούς, στην οποία παρενέβησαν διαδηλωτές που βρισκόταν έξω από το νοσοκομείο και φώναξαν συνθήματα.

«Αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη διάλυση του ΕΣΥ», φώναξε ένας διαδηλωτής, ενώ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου σηκώθηκε και του είπε: «Εσύ τι κάνεις τώρα μπροστά σε όλους τους συναδέλφους σου;» Επικράτησε ολιγόλεπτη λεκτική ένταση, ενώ αυτή την ώρα η εκδήλωση βρίσκεται σε εξέλιξη. Οι διαδηλωτές παραμένουν στην αίθουσα κρατώντας πανό. Το παρών στην εκδήλωση δίνει και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.