, Πέμπτη
20 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Θεσσαλονίκη: Με χρώματα και αρώματα η Ανθοκομική Έκθεση στην Καλαμαριά (ΦΩΤΟ+Video)

Η Ανθοκομική Έκθεση στην Καλαμαριά βρίσκεται σε εξέλιξη και τα διάφορα είδη φυτών που παρουσιάζει εντυπωσιάζουν.

Από λουμπέλιες μέχρι κάκτους και τριαντάφυλλα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς κριτές, η 36η Ανθοκομική έκθεση στην περιοχή της Πλαζ Αρετσού στην Καλαμαριά βρίσκεται σε εξέλιξη, με μικρούς και μεγάλους να την επισκέπτονται σε καθημερινή βάση.

Εντός του υπαίθριου χώρου της Πλαζ όπου ο καθένας μπορεί να τον επισκεφτεί μιας και η είσοδος είναι ελεύθερη, τα άνθη, τα φυτά, τα βιολογικά προϊόντα, αλλά και τα είδη λαϊκής τέχνης είναι τα πρώτα που μπορεί να δει, με την ζωντανή μουσική να «ζεσταίνει» την όμορφη αυτή Έκθεση. Οι επαγγελματίες της ανθοκομίας ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να ανακαλύψουν την ομορφιά και τα οφέλη της, με χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις αλλά και πάντα με το μοναδικό τους χαμόγελο. Μέσα από αυτή την εκδήλωση, ο δήμος Καλαμαριάς όπως κάθε χρόνο επιδιώκει να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και ευαισθησίας για τη φύση, καθώς και για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η Karfitsa βρέθηκε στην Ανθοκομική Έκθεση και σας παρουσιάζει τις ιδιαίτερες ομορφιές που κοσμούν τον χώρο.

Η Έκθεση διαρκεί από τις 15 έως και τις 26 Μαΐου.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.