, Δευτέρα
04 Δεκεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι «ροδιές» από τα λάστιχα των αγωνιστικών στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ)

Το μονοθέσιο της Formula 1 που εντυπωσίασε τους Θεσσαλονικείς το περασμένο Σαββατοκύριακο μπορεί να έφυγε από τη Θεσσαλονίκη, όμως τα σημάδια από τα λάστιχα των οχημάτων έμειναν στον πεζόδρομο.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες της Karfitsa.gr στο ύψος της Νέας Παραλίας το πρωί της Δευτέρας, φαίνονται καθαρά οι γραμμές από τα λάστιχα των αγωνιστικών

Το Σάββατο ο αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Θεσσαλονίκης, Σωκράτης Δημητριάδης σε ανάρτησή του στα social media δήλωσε πως το σημείο καθαρίζεται «από τις “ροδιές” που άφησαν η RB8 οι Drift Brothers και οι δικυκλιστές. Από αύριο με ειδικό μηχάνημα θα αφαιρεθούν τα ίχνη με πίεση, ζεστό νερό και χρήση, ήπιων χημικών, σε μικρή ποσότητα, που θα τα αφαιρέσει με ευκολία, αφού τα λάστιχα που χρησιμοποιήθηκαν είναι πολύ μαλακά και αφαιρούνται πολύ εύκολα».

Την Κυριακή ο αντιδήμαρχος ανάρτησε βίντεο του που επιβλέπει τον καθαρισμό του πλακόστρωτου, ωστόσο σήμερα Δευτέρα δεν φαίνεται κάποιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθώς σε αρκετά σημεία της Νέας Παραλίας υπάρχουν ακόμη σημάδια.